Družstva mládeže se prezentovala dobrým výkonem

Pestrý házenkářský víkend čekal týmy SK Žeravice. S výjimkou dorostenek a minižactva se do bojů zapojily všechny kategorie.

Sokol Ostrava : SK Žeravice25:22 (13:9) 

V neděli zajížděl celek mužů do Ostravy. Domácí tým před zápasem pobýval na druhé pozici v tabulce 2.ligy skupiny východ. SK Žeravice pak jen tři místa za nimi. Hráči Žeravic odjížděli s odhodláním navázat na předchozí dobré výsledky. Bohužel soupeř byl proti a výhrou si zajistil průběžné vedení. SK Žeravice nadále zůstávají na pátém místě se sedmi body.

SK Žeravice : TJ Sokol Velké Meziříčí 14:25 (2:10)

V hale Spartak Přerov přivítaly ženy SK Žeravice soupeřky z Velkého Meziříčí. Soupeř, jenž loňskou sezonu hrál poklidný střed prvoligové tabulky byl především v první půli nad síly domácích. Domácí se přes urostlejší hráčky nedokázaly prosadit na brankovišti a střelby z dálky postrádala přesnost. Domácí brankařka měla zase dobře postavené tyče a v páté minutě svítilo skóre 0:2. Díky přesnější kombinaci a střelbě ze střední a větší vzdálenosti sehrály hráčky SK Žeravice v druhém poločase vyrovnanou partii. 

SHC Maloměřice : SK Žeravice 33:30 (14:12) 

Slova trenéra si zřejmě vzali za své hráči staršího dorostu. Souboj s domácími Maloměřicemi byl předzápasem extraligového souboje mužů Maloměřic se Zubřím. Tým se prezentoval bojovným výkonem. „V druhé půli jsme se dostali v každém útoku do 100% šance. Škoda jejich neproměňování“, hodnotil zápas trenér Magrla. Dorostenecký tým se nadále pohybuje v klidném středu tabulky druhé dorostenecké ligy. 

SK Žeravice : HBC Olomouc 1966 21:30 (10:14)

Starší žáci sehrály své domácí utkání v neděli. Bohužel v tomto nestačili na „zálohu“ týmu HBC Olomouc. Soupeř se prezentoval běhavou hrou na kterou domácí chlapci nenašli recept. 

V sobotu se v žeravické hale konaly utkání mladšího žactva. Nejprve se domácí děvčata utkala s týmem SK Velká Bystřice. Holky v tomto utkání na své soupeřky bohužel nestačily. Velké Bystřici podlehly 14:17. Výsledkovou chuť si napravily v utkání s TJ Cement Hranice. Utkání celkem jednoznačně ovládly. Konečný výsledek je 27:8. Stále platí, že v této kategorii je důležitější předváděná hra.

Odpolední program patřil mladším žákům. Stejně jako holky dopoledne i kluky čekal celek Cementu Hranice. Výsledek je jednoznačně pro domácí barvy 33:2 s poločasem 22:2. Utkání se Sokolem Horka nad Moravou značilo souboj dvou týmů, které zatím neztratily bod. Jednomu z týmů po vzájemném souboji tento primát mohl zůstat. Konečný výsledek zápasu je 25:14 pro domácí a výkon trenér Soukup označil jako jedním slovem skvělý. 


O následujícím víkendu sehrají týmy SK Žeravice tyto zápasy: 

Sobota 9.11.2019 

8:30 SK Velká Bystřice : SK Žeravice, OLKSH mladších žaček, Velká Bystřice 

9:45 SK Žeravice : DHK Litovel, OLKSH mladších žaček, Velká Bystřice 

17:00 TJ Cement Hranice : SK Žeravice, OLKSH starších žáků 

Neděle 10.11.2019

09:00 SK Žeravice : TJ Sokol Karviná, 2.liga mladších dorostenek, hala Spartak Přerov 

11:00 SK Žeravice : TJ Sokol Ostrava, 2.liga starších dorostenců, hala Spartak Přerov 

13:00 SK Žeravice : TJ Sokol Karviná, 2.liga žen, hala Spartak Přerov 

15:00 SK Žeravice : Sokol Luhačovice, 2.liga mužů, hala Spartak Přerov 

15:30 TJ Sokol Horka nad Moravou – SK Žeravice, OLKSH mladších žáků, Kostelec na Hané 

16:45 TJ Sokol Centrum Haná B – SK Žeravice, OLKSH mladších žáků, Kostelec na Hané



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker