Z Liberce opět bez bodu

Středeční pohárové utkání s Hradcem Králové přerovská děvčata vyhrála 3:0 a do Liberce jela povzbuzena touto výhrou. Liberec doma v této sezóně ještě nevyhrál a toto chtěl zlomit.

Dukla vstoupila do utkání lépe a dobrou obranou získávala body. Obrana podpořená servisem znamená odskočení v setu a následně i jeho zisk v poměru 25:20. 

V druhém setu dobře hrající domácí nenechávají přerovským ani kousek naděje na obrat v setu či zápase. Přerovu nepomohlo ani několikeré prostřídání. Druhý set končí jasně pro domácí 25:11. 

Třetí set začal pravidelným střídáním bodů. Zubřicím se zlepšeným servisem ve střední části setu podařilo odskočit domácím na 8:11. Po oddechovém čase Dukla náskok stáhla a time si vybírá hostující trenér Vlček. Před koncovkou setu jsou na tom ve skóre lépe domácí a i třetí set získávají na svou stranu. Liberec doma letos poprvé vítězí a Přerov zatím pokračuje ve svém trápení. 

V sobotu 2.11. od 18 hodin čeká v městské sportovní hale přerovský tým celek VK UP Olomouc. Vysokoškolačky zatím extralize vévodí a domácí tak nečeká snadný úkol. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker