Přerovské volejbalistky pod těžkou dekou

Po čtvrtečním utkání v Ostravě kde na volejbalistky Přerova po zisku prvního setu opět padla deka a byla z toho prohra 3:1, měla přerovská hala v sobotním souboji být svědkem bodového zisku. Opak byl pravdou a hráčky Frýdku-Místku, byť toho času poslední tým extraligové tabulky, vyloupily Přerov bez ztráty setu. Hostující tým se prezentoval bojovným výkonem a dobrou obranou. Domácím se nedařilo vůbec nic a prapor Přerova se snažila udržet na vodou jen Tinklová.

První set byl plný chyb z obou stan. Náskok o šest bodů ze střední části setu domácí ještě smazaly a hrály o setbol. Hostující kapitánka dorovnala a setbol i set patřil Sokolkám. 

Druhou sadu načaly lépe domácí a byly stále o pomyslný krůček napřed. Bohužel ani to je nedokázalo uklidnit a dotáhnout set k vítězství. Koncovku setu zvládly opět lépe hostující hráčky. 

V prostřední části třetího setu již vedly hráčky Frýdku-Místku o čtyři body. Domácí tým ještě srovnal, ale to bylo z jeho strany vše. Koncovku si hostující celek opět pohlídal a zaslouženě odvezl z Přerova tři body. 

Trenér Vlček zápas hodnotil velmi ostře. „Gratuluji Frýdku k vítězství, které si zasloužil svým herním projevem, koncentrací a dobře stanovenou taktikou trenéra Vlka. Naše hráčky by se měly stydět za to, co v některých momentech předvádějí. To není hodno extraligy a děje se to hlavně při „důležitých stavech“. S tím souvisí, že se stydím i já, neboť za to nesu zodpovědnost. Největší kontrasty – soupeř výborný na servisu, my pod tlakem na přihrávce, trapní na servisu. Soupeř v podstatě někdy ani útočit nemusel. A byl preciznější v obraně na síti. Příští domácí zápas mají diváci vstup zdarma, protože za každého příchozího zaplatí vstupné naše hráčky.“

Nejbližší zápas čeká hráčky Volejbalu Přerov ve středu. V pohárovém utkání s Hradcem králové na půdě soupeře budou děvčata bojovat nejen o vítězství a svou čest, ale dost možná i o setrvání trenéra Vlčka na jeho postu. V sobotu pak zajíždějí do Liberce.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker