Zrekonstruované školní hřiště se dočkalo slavnostního otevření

Pátek 4. října patřil na ZŠ Za mlýnem slavnostní události. Konalo se zde otevření zrekonstruovaného školního hřiště. To nově obsahuje travnaté hřiště s automatickým zavlažovacím systémem, multifunkční hřiště pro házenou, volejbal, tenis i košíkovou. Travnatá plocha je lemována tartanovým oválem se čtyřmi drahami. Součástí areálu je i relaxační zóna, kterou si již děti z družiny stihly oblíbit.

Po přestřižení pásky se v úvodu doprovodného programu utkali žáci školy ve fotbalovém zápase. Na hřišti je následně vystřídal tým složený ze zástupců přerovské radnice a proti nim se postavil tým osobností přerovské kopané. Exibiční zápas skončil spravedlivou remízou. Zápasu přihlíželi mimo hejtmana Olomouckého kraje Ladislava Oklešťka i hosté ze spřáteleného holandského klubu VV SIOL Cuijk a samozřejmě i zástupci 1. FC Viktorie Přerov, jež bude hřiště také využívat. Na vedlejším hřišti se v utkání miniházené střetli žáci školy, kteří se s házenou seznamují povětšinou ve školním kroužku.


Odpolední program využily především děti ze školní družiny. Pro tyto házenkářský oddíl SK Žeravice přichystal několik stanovišť se sportovními úkoly. Mimo jiné si děti mohly vyzkoušet miniházenou nebo přesnost a rychlost své střelby.


Přejme dětem ze školy i široké veřejnosti ať jim hřiště dobře a dlouho slouží, mnoho příjemných chvil u sportu a třeba se na něm bude brzo prohánět další talentovaný sportovec, které se v Přerově vždy dařilo vychovávat.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker