Přerov i letos vyhodnotí nejúspěšnější sportovce. Posílejte nominace!

Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců města Přerova za rok 2020 se přes známé komplikace uskuteční. „Vzhledem k vládním opatřením jsme byli nuceni tradiční předávání cen sportovcům přesunout. Nicméně nejpozději se uskuteční v měsíci dubnu,“ uvedla tisková mluvčí přerovského magistrátu Lenka Chalupová.

Foto: Jan Pořízek

Konkrétní podoba samotného předávání cen je zatím vzhledem ke koronavirové situaci neznámá. „Je několik scénářů, jak by anketa mohla vypadat. Zatím se nám jako nejpravděpodobnější jeví on-line přímý přenos z Městského domu,“ nastínila Lenka Chalupová, tisková mluvčí města Přerova.

Jisté je, že veřejnost i sportovní kluby a oddíly již nyní mohou prostřednictvím e-mailu sportovecroku@email.cz nominovat své favority ve všech tradičních kategoriích:

Jednotlivci – dospělí, Jednotlivci – mládež, Kolektivy – dospělí, Kolektivy – mládež, Krajánek roku, Masters (veteráni), Trenér roku, Osobnost roku a Síň slávy.

Nominace se uzavírají v pondělí 15. února. Televize Přerov poté zveřejní seznam všech nominovaných a fanoušci budou tradičně moci hlasovat o Cenu sympatie.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker