Base Camp v Přerově změnil nejen provozovatele, ale dočkal se i mnoha úprav

Base Camp změnil v červenci 2018 provozovatele. Stali se jím mladí manželé a rodiče dvouletého synka Vladimír a Lenka Sasákovi. Zkušenosti s pohostinstvím měli oba, on jako kuchař, ona jako servírka tělem i duší. První vlastní podnikání přišlo již v roce 2016, ale s Base Campem to teprve dostalo celé smysl.

Jak a kdy jste se rozhodla stát se provozovatelkou Base Campu? A co Vás k tomu vedlo?
Manžel je původem kuchař a vede i vlastní catering Rauty na přání. Já jsem od 15 let dělala brigádně za barem, mám vystudovanou vysokou školu jako sociální pracovník, ale při mateřské se naskytla možnost vedení tohoto podniku a k vystudovanému oboru jsem se už nevrátila, ale kdo ví .... Oba jsme původem z Přerova. Base Camp byla moje srdcovka již od dětství … jako dítě jsem sem chodila s babičkou na horolezeckou stěnu, později se hospůdka stala základním táborem naší třídy z gymplu. Vždy jsem se zde cítila jako doma. Také zde pracovala moje nejlepší kamarádka, a když se ke mně cca v březnu 2018 doneslo, že bude Base Camp k pronájmu, začala jsem přesvědčovat manžela. Nejdřív o tom nechtěl ani slyšet, ale udolala jsem ho :D, takže bylo rozhodnuto. Prvotní a vlastně i celkový impuls byl tedy ode mě.


Co se v Base Campu změnilo?
Již při jednání s majiteli jsme věděli, že Base Camp bude potřeba nakopnout a investovat do zařízení. Konečně v listopadu loňského roku jsme se do toho pořádně opřeli a tak z toho vzešla stávající podoba. Proběhla kompletní rekonstrukce toalet, baru i  prostředí pro hosty. Máme zde i nový dětský koutek.  Maximálně jsme se snažili, aby zůstal duch podniku zachován. Myslím, že se nám to podařilo na výbornou, vše je nyní nové, čisté a i přesto se starou atmosférou. I přes tu šílenou korona krizi se nám podařilo dotáhnout do konce náš největší projekt a to velkou pergolu na zahrádce. Vzniklo tedy příjemné zastřešené posezení pro minimálně 50 hostů. V plánech na podzim máme ještě rozsáhlou rekonstrukci patra, ovšem vše závisí na nadcházející sezóně. Přeci jen 2 měsíce jsme zůstali bez příjmu, ale náklady zůstaly.

Co všechno Base Camp nabízí?
Celkově je Base Camp místo setkávání spousty lidí, mladých i starších. Každý si u nás najde to své. Vždy tu panuje pozitivní a přátelská atmosféra. Hosté mají možnost navštívit nízkou lezeckou stěnu, množství různých akcí, hospodských kvízů, cestovatelských besed, přednášek, koncertů i menších hudebních festivalů. Nejbližší třeba 27. června koncert alternativní rockové kapely Milenium nebo 11. července hudební festival VyOsení ve spolupráci s přerovskými piráty.


O Base Campu bych dokázala mluvit hodiny, je to opravdu moje láska - dodává Lenka Sasáková



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker