Turistický oddíl - TOM Lišáci zve všechny na Lagunu do "Pohádkového lesa"

30. ročník ORIZARA - putování pohádkovým lesem se uskuteční v sobotu 12. září od 14:00 hodin na Laguně u restaurace Bašty u Dokládalů. Součástí letošního Orizara je i přehlídková jízda kočárků se soutěží o "Nejpohádkověji" nazdobený kočárek. Sraz kočárků ke společné jízdě a vyhodnocení soutěže je v 15:00 hodin také u restaurace Bašty u Dokládalů.

Na oslavu tohoto výročí  přichystali organizátoři deset těch nejlepších pohádek." Zveme všechny rodiče s dětmi, kteří si umějí hrát a mají rádi legraci. V přírodním prostředí okolí Laguny budou hledat jednotlivé pohádky a plnit podádkové úkoly, které mají pomoci z nesnází hrdinům nejznámějších pohádek. U soutěží a plnění úkolů se nejen pobavíte, ale bude třeba zapojit i důvtip a smysl pro humor," slibují organizátoři

Po absolvování cesty pohádkovým lesem se mohou rodiče s dětmi občerstvit a vyzkoušet štěstí v tradičním losování o ceny.



Letošní Orizaro nabízí možnost všem rodičům s kočárky -  různých typů, modelů a stáří, aby se zapojili do přehlídkové jízdy kočárků se soutěží o Nejpohádkověji nazdobený kočárek.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker