Myslivecký ples v Horní Moštěnici byl plný zvěřinových specialit a skvělé zábavy

Zvěřinové speciality, bohatá tombola a plný sál. Takový byl sobotní myslivecký ples v Horní Moštěnici, které přichystalo myslivecké sdružení Šance. K poslechu a tanci hrála olomoucká kapela Bene a o kulturní program se postaraly Třepetalky z místní ZŠ a nechybělo ani mužské "baletní číslo" v podání tanečníků z Lověšic, Horní Moštěnice a Vinar.

Na oblíbený myslivecký ples zamířily stovky lidí z přerovského regionu. "Pro milovníky dobrého jídla jsme letos přichystali spoustu zvěřinových specialit. Mohou ochutnat guláš, zvěřinové pláteky s hřibovým soté, řízek s bramborovým salátem, zvěřinovou směs s jasmínovou rýží nebo obloženou topinku. Nechybí ani bohatá tombola, která čítá 162 cen včetně zvěřiny,"řekl před zahájením organizátor Tomáš Jančík.


O kulturní program se tentokrát postaraly Třepetalky z místní ZŠ a  muži z Lověšic, Horní Moštěnice a Vinar, kteří si pod vedením Jitky Caletkové připravili "baletní číslo" na motivy pohádky Ledové království. "Jsme moc rádi, že se návštěvníci baví a že jim chutná. Pro nás je to odměna," dodal za organizátory Jančík.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker