Přerovské kapely věnovaly výtěžek z koncertu malému chlapci

Sobotní Unplugged - benefiční koncert vol. 4. , který rozezněl přerovskou restauraci Pivovar věnovaly kapely Critical Acclaim, D.U.Bmusic a Kowal Company Vojtíšku Šebkovi. Pětiletý chlapec se narodil slepý s kombinovanou vadou pohybového ústrojí a proto se muzikanti rozhodli věnovat vybrané peníze malému Vojtovi na pořízení asistenčního psa.

Unplugged benefiční koncerty pořádají přerovští muzikani již čtvrtým rokem. S nápadem přišel před lety zpěvák kapely Critical Acclaim Petr Kadlec. "První ročníky byly věnované mobilnímu hospici v Olomouci. Stejně jako v minulých letech je i letos vstupné dobrovolné a všechny peníze poputují na dobrou věc. Letos jsme se rozhodli výtěžek z koncertu věnovat malému Vojtíškovi na pořízení asistenčního psa. Díky sociálním sítím a patronce Veronice Arichteva se podařilo částku čtvrt milionu korun na asistenčního psa sehnat. Výtěžek ze vstupného proto dáme mamince a malému Vojtíškovi, kteří jsou tady dnes s námi, na pořízení potřebných věcí," prozradil před vstoupením Petr Kadlec.

Do restaurace Pivovar přišli všichni, kteří se rozhodli podpořit dobrou věc. "Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří přispěli. Ať již těm, kteří se o malém chlapci dověděli přes sociální sítě, nebo těm, kteří dnes přišli na koncert. Moc si toho vážíme, " řekl  Kadlec.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker