Přijďte do Pivovaru na vášnivé blues vycházející britské star

Nově vycházející hvězda britského blues, zpěvák a kytarista Matt Long, zpestří podzimní nabídku dobré muziky v Přerově svým vystoupením ve středu 27. listopadu v restauraci Pivovar. Fenomenální 24letý Brit rozjede další z koncertů českého podzimního turné The Catfish od 19:30 hodin.

"Nejočekávanější koncert podzimu, blues s rockovým nápřahem,“ charakterizuje letošní dozvuky sedmého ročníku festivalu organizátor a předseda pořádajícího Nadačního fondu Blues nad Bečvou Pavel Ondrůj. Vítězové British Blues Award (BBA) 2015 a 2016, kapela Catfish, vystupují na bluesových festivalech a v klubech po celé Británii. Vůdčí osobností kapely je teprve 24tiletý fenomenální kytarista a zpěvák Matt Long, podporovaný svým otcem, klávesistou Paulem. Jejich debutové album i novinka Broken Man byly obě jedničkou v bluesovém žebříčku Independent Blues Broadcasters Association. Catfish byli též vyhlášeni jako nejlepší anglická bluesová kapela roku 2018 v BBA.

Matt Long se svým vlastním triem předskakoval mimo jiné již také vítězům British Blues Award Chantel McGregor a Aynsleymu Listerovi. "Bude to letošní poslední koncert pořádaný pod hlavičkou BnB,“ dodal Ondrůj. Matthew Long je muzikant, který svými sóly dokáže pravidelně zvednout diváky ze sedadel. Na mladíka svého věku z něj vyzařuje až neuvěřitelná vášeň a oddanost blues.

"Přijďte si ho poslechnout poslední listopadovou středu do Pivovaru na vlastní uši,“ zve Pavel Ondrůj.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker