S Fiatem skončil na střeše v potoku

V neděli 1. listopadu ve 22:30 hodin řídil čtyřicetiletý muž osobní automobil Fiat Punto v ulici Československé armády v Hranicích. Při jízdě ulicí podél potoka Veličky z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do betonové podezdívky a kovového plotu, poté se vrátil na komunikaci, tu přejel a vyjel vlevo. Tam přejel travnatou plochu a s vozidlem sjel do Veličky. Při pádu do potoka se vozidlo převrátilo na střechu.

Foto zdroj: PČR

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun. Vozidlo z potoka vyprostili přivolaní hasiči. Provedenými dechovými zkouškami policisté u zjevně opilého řidiče změřili hodnoty 1,84, 2,15 a 2,14 ‰ alkoholu v dechu.  

Dalším šetřením v okolí místa nehody policisté zjistili, že řidič měl s udržením vozidla na silnici problémy už v křižovatce ulic Mostní a Československé armády, kde z dosud přesně nezjištěných příčin najel na ostrůvek a porazil tam sloupek s dopravní značkou.

Pro své jednání je řidič nyní podezřelý z několika dopravních přestupků a také z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za ten mu v případě prokázání viny a odsouzení hroz trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest a zákaz činnosti. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker