Opilá těhotná žena napadla lékařku přivolané sanitky

Dnes před třetí hodinou přijali policisté oznámení o ženě ležící ve Wilsonově ulici v Přerově. Na místo vyslaným policistům zjevně opilá pětadvacetiletá žena mimo jiné sdělila, že je těhotná. Z toho důvodu policisté na místo přivolali lékaře Zdravotnické záchranné služby. V průběhu komunikace mezi lékařkou a pacientkou opilá žena na lékařku náhle zaútočila. Skočila na ni a společně upadly na zem.

Foto: Ilustrační obrázek

Dalšímu napadání ihned zabránili přítomní policisté a agresorku s využitím hmatů a chvatů zajistili. Z důvodu ochrany ostatních osob i zdraví opilé ženy jí policisté dále nasadili pouta. Po provedení lékařského vyšetření, při kterém bylo potvrzeno těhotenství, byla žena umístěna do policejní cely. Tam si ji před sedmou hodinou ranní převzal manžel.  

"Lékařka při útoku utrpěla zranění, se kterým vyhledala ošetření. Věc v současnosti šetříme pro podezření z přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Za ty podezřelé ženě v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvedl policejní komisař František Kořínek.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker