Soka v lásce napadl smetákem

Včera večer se strhla bitka mezi dvěma mladými muži na ulici Generála Štefánika v Přerově. Předmětem sporu byla žena, která byla původně přítelkyně jednoho z nich a v současnosti je přítelkyní druhého. Bývalý partner chtěl napadnout svého soka smetákem a ocelovým škrabákem, který vzal ze vchodu jednoho z domů na uvedené ulici.

Foto: Ilustrační obrázek

Poškozený na svoji obranu vytáhl teleskopický obušek, o který se začali přetahovat. Poškozenému vypadl z ruky a protivník si ho hned přivlastnil. Nezaváhal a několika ranami do horní části těla napadl současného přítele mladé ženy, který byl následně z místa převezen do nemocnice, kde byl jednorázově ošetřen.

Útočník obuškem navíc rozbil i skleněnou výplň na vchodových dveřích domu. Podezřelý byl zajištěn a převezen na služebnu. Již v minulosti byl za obdobné jednání pravomocně odsouzen soudem.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví a s ohledem na recidivu hrozí podezřelému v případě odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker