Na cestě vyhasnul život

Dnes 4. května, pár desítek minut po půlnoci, zemřela na komunikaci mezi obcemi Kojetín a Chropyně pětačtyřicetiletá žena, která z neznámých důvodů ležela na vozovce.

Foto: Ilustrační obrázek

Řidič osobního vozidla Renault Twingo jel ve směru od Kojetína a přehlédl ve svém jízdním pruhu ženu, která z doposud neznámých důvodů ležela na vozovce. Řidič nestihl dostatečně rychle zareagovat a došlo k nárazu, po kterém poškozená zůstala zaklíněna pod vozidlem, odkud musela být vyproštěna hasiči.

"Přivolaný lékař záchranné služby uvedl, že žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Policejní komisař rozhodl a nařídil u zemřelé provedení soudní pitvy. Požití alkoholu před jízdou bylo u mladého řidiče vyloučeno dechovou zkouškou," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Předběžná materiální škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

"Objasnit, za jakých okolností a jaké příčiny vedly k této tragické události, bude v současné době úkolem přerovských kriminalistů, kteří z těchto důvodů zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin usmrcení z nedbalosti," dodala Zajícová.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker