Sexuální hrátky se nekonaly

Na páteční odpoledne si domluvil muž středního věku ze Zlínska sexuální služby v jednom z hranických bytů, kde mu měla být k dispozici 34letá „kněžka lásky“. K jeho smůle ovšem k hrátkám nedošlo a navíc se stal obětí loupeže.

Foto: Ilustrační obrázek zdroj pixabay.com

Při vycházení z koupelny mu nečekaně zastoupil cestu muž, který se objevil v bytě s další ženou. V ruce držel nůž a mával mu s ním před obličejem. S jeho pomocí se mu podařilo poškozeného zastrašit a získat od něho jeho osobní věci a příslibem, že se mu nic nestane, pokud ho bude poslouchat. Napálený muž měl důvod se obávat o své zdraví a proto s pachateli spolupracoval. Ozbrojený muž si vzal jeho tašku ležící na posteli a prohledal ji. Vzal z ní finanční hotovost 8 100 korun a přinutil poškozeného, aby si z krku sundal a dal mu i dva zlaté řetízky v hodnotě 15 000 korun. V tašce se nacházely ještě osobní doklady a platební karta bez PIN kódu. Pak ho přiměl k tomu, aby vytáhl obsah svých kapes. Tím získal ještě klíče od vozidla, kterým okradený muž do Hranic přijel a mobilní telefon.

Všem třem to bylo stále málo a tak poškozeného přinutili, aby byt opustil a v doprovodu obou žen vybral ze své platební karty ještě další finanční hotovost. Při cestě k bankomatu se oloupenému a vystresovanému muži podařilo ženám uprchnout a celou událost oznámit na místním oddělení policie.  

Ten samý den na základě šetření byla policisty zadržena podezřelá žena poskytující sexuální služby a následující den byli zadrženi i její dva zbylí komplici. Podezřelý muž při zadržení s policisty nespolupracoval a na výzvy nereagoval, proto musely být použity donucovací prostředky.

"Při bezpečnostní prohlídce při zadržení byl u něho nalezen nůž, který mu byl odebrán. Po provedených úkonech bylo všem třem sděleno obvinění z trestného činu loupež spáchaného ve spolupachatelství, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na 10 let," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Na základě našeho podnětu skončil obviněný 24letý muž, který se již v minulosti dopustil majetkové a násilné trestné činnosti a byl za ni odsouzen, ve vazební věznici. Trestní stíhání obou žen je vedeno na svobodě. Část odcizených věcí byla poškozenému vrácena a stejně tak i část finanční hotovosti, která byla nalezena u obviněných.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker