Policie žádá o pomoc s identifikací osoby, která by mohla vyjasnit krádež v nemocnici

Ve středu 11. září se v areálu přerovské nemocnice nacházel neznámý pachatel, který v době od 8:00 do 9:30 hod. na chodbě v přízemí budovy oddělení ORL odcizil pánskou ledvinku zavěšenou na invalidním vozíku.

Okradený muž v ní měl peněženku s finanční hotovostí 700 korun, platební kartu, osobní doklady a mobilní telefon. Událost šetříme pro trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V souvislosti s šetřením případu byl zajištěn kamerový záznam, na němž je zachycena osoba, která by nám mohla pomoci s objasněním výše popsané události. Vzhledem k tomu, že se nám nepodařilo ji ustanovit, žádáme veřejnost o pomoc. 


K popisu lze uvést, že se jedná o muže s černými krátkými vlasy, snědé pleti a sportovní postavy. Na sobě měl sportovní šedou mikinu s kapucí, tmavé kalhoty a tmavou obuv.  

Pokud by někdo poznal muže na fotografiích, může bližší informace a poznatky k jeho totožnosti sdělit na telefonních číslech 974 778 651 nebo 974 778 690. Je také možné osobně se dostavit na Obvodním oddělení Přerov 1 nebo využít bezplatnou linku 158. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker