Opilec ve sklepě domu vykonal potřebu a chodil obnažený

V neděli 17. ledna po osmnácté hodině přijali policisté oznámení o zjevně opilém muži, který se má pohybovat kolem panelových domů v ulici Trávník v Přerově. Při tom měl muž „vyřvávat a nadávat“ lidem, kteří chodí kolem.

Foto: Ilustrační obrázek

Na místo vyslaní policisté u dvaadvacetiletého muže dechovou zkouškou změřili hodnotu 2,4 ‰ alkoholu v dechu. Protože s mužem nebyla rozumná řeč a jeho chování vyvolávalo obavu, že bude v protiprávním jednání pokračovat, umístili ho policisté k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice.  

Následující den policisté přijali oznámení předsedkyně správy domu, u kterého byl muž zajištěn. Oznamovatelka policistům sdělila, že do suterénu domu v neděli kolem sedmnácté hodiny neoprávněně vnikl jí neznámý mladý muž, který podlahu sklepa znečistil močí a pivem a zanechal zde pivní sklenice. Dle kamerového záznamu se zde měl navíc pohybovat obnažený od pasu dolů, naštěstí bez přítomnosti dalších osob.

Zda se jedná o stejného muže jako v případě prvního oznámení, je předmětem dalšího policejního šetření. V případě, že se toto podezření prokáže, bude mít podezřelý kromě pobytu na záchytce zkušenost také s komisí pro projednávání přestupků, kam bude věc pro podezření z přestupku proti občanskému soužití postoupena k dořešení. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker