Přerovské "Svatovavřinecké hody" se blíží, těšit se můžete na skvělý program a dobovou kuchyni

Horní náměstí v Přerově se změní 9. srpna od 10 hodin ve velké jarmareční tržiště plné zábavy a skvělých středověkých pokrmů. O zábavu bude celý den postaráno. Chybět nebudou dobové hry a v prostorách Pod hradbami atrakce nejen pro děti, ale i pro dospělé. Na Malé zámecké scéně vystoupí Pouliční divadlo Tília Hranice.

Na Horním náměstí, kde bude probíhat hlavní program se představí spousta účinkujících. Vystoupí skupina historických tanců Vere Grátia z Napajedel, kejklíři Wagabundus Cillective z Nové Vsi u Volfartic, skupina scénického šermu Allegros ze Štramberka, chybět nebude dobová hudba Sovinius Vappae z Maďarska, hradrocková hudba Quanti Minoris z Brna, šermíři Rosáci z Velkých Losin, Bravo tam Libora Olšana z Brna nebo domácí šermířský spolek Markus M, který překvapý návštěvníky novým programem - Multižánrovým eposme s prvky hororu, romantiky, detektivky a humoru nazvaným „ Záhada hradu na blatech“ .


Zahraje symphonic Folk metalová kapela Wolfarian z Brna a pro milovníky dobové kuchyně bude vařit skupina Dobového Života - Plný břuch. Můžete ochutnat pokrmy našich předků , kteří žili ve 13. století ať již jsou to různé kaše sladké nebo s masem, placky nebo pravý středověky oukrop.

Foto: skupina Dobového Života - Plný břuch



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker