Policie hledá řidičku

Policie žádá o pomoc svědky. Asi 60letá řidička srazila chodkyni v Přerově v únoru letošního roku. Obracíme se na naše čtenáře s žádostí Policie o informace týkající se dopravní nehody.

Policie hledá řidičku nebo svědky nehody. Ilustrační grafika.

Dne 11. února 2020 v 17:45 hod. mělo, dle oznamovatelky, dojít v Přerově na ul. Bří. Hovůrkových u domu číslo 2737/1 na přechodu pro chodce k dopravní nehodě.

Doposud neidentifikovaná řidička, žena ve věku zhruba 60 let, střední postavy, špinavých blond vlnitých vlasů po ramena, vysoká cca 160 cm, jela v blíže nezjištěném menším osobním vozidle, tmavé barvy. Při jízdě ve směru od ulice 9. května směrem na centrum Přerova zastavila vozidlo a pouštěla po přechodu pro chodce pohybující se osoby. Řidička vozidla přitom však přehlédla, že ve směru od ulice R. Stokláskové směrem k ulici Kouřilkova jde 51letá chodkyně a rozjela vozidlo. Vzápětí došlo ke střetu vozidla s uvedenou ženou, která upadla na komunikaci před vozidlo.

Poškozená chodkyně původně žádné poranění neuváděla a na místě odmítla převezení na ošetření do nemocnice, které jí ovšem řidička nabídla a z místa nehody odešla. Na první pohled se nic nestalo. Ale pak události dostaly jiný spád. Následující den totiž poškozená paní vzhledem k bolestem končetiny vyhledala lékařské ošetření a doposud je v pracovní neschopnosti.

Vzhledem k řádnému prošetření se proto obracíme na svědky nehody nebo - pokud paní řidička čte, tak rovnou na ni - kteří se v danou dobu pohybovali v okolí a mohli by sdělit k nehodě cokoliv důležitého a zejména na řidičku osobního motorového vozidla, aby kontaktovali Policii na tel. čísle 974 778 459, případně sdělili a zanechali poznatky k události na bezplatné lince 158.


Děkujeme za spolupráci.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker