Author Šela Maraton se přesouvá na září

Jedna z největších sportovních akcí regionu se odsouvá na září. Slavný Author Šela Maraton se uskuteční v září letošního roku. Závod horských kol a terénního běhu má za sebou 20 úspěšných ročníků, kterých se účastnily desetitisíce účastníků a sportovních příběhů několika generací, stovky dobrovolníků, kteří pomáhají s organizací závodu. Letošní ročník pořadatelé hodlají udržet. Držíme jim pěsti!

Author Šela Maraton se přesouvá na září. Zdroj grafiky: www.selasport.cz

Organizace AUTHOR ŠELA MARATHONU (AŠM) vyžaduje koordinaci cca 60 povolení a vyjádření úřadů, správců a vlastníků pozemků, údržbu 130 km terénních tras a také práci 250 pořadatelů.

"S ohledem na mimořádnou situaci s řešením epidemie koronaviru je vývoj běžného života společnosti velmi nejasný a příprava závodu v původním termínu není možná z organizačních, ale i etických důvodů. Poslední dva měsíce před akcí jsou vždy hektické a nyní jsme v situaci, kdy každý z nás řeší otázku nejistoty v podnikání, zaměstnání i osobním životě", uvedl Aleš Procházka, ředitel závodu a dodává "Jako odpovědní pořadatelé se nechceme pouštět do organizačního hazardu, a proto jsme se rozhodli uspořádat závod v náhradním termínu 05.09.2020 pro AUTHOR ŠELA MARATHON a 06.09.2020 pro Dětský AŠM a terénní běh."

Systém přihlašování zůstává plně funkční, přihlášení jezdci zůstávají přihlášeni na nové termíny.

Pokud se vám podzimní termín nehodí, zašlete pořadatelům do 24.04.2020 emailem odhlášku na prihlasky@selasport.cz a uveďte všechny náležitosti (jméno, příjmení, datum narození, variabilní symbol úhrady, zaplacenou částku a číslo účtu, na který vrátit startovné) a startovné vám vrátíme v plné výši.

Pořadatelé děkují všem za dlouholetou věrnost AUTHOR ŠELA MARATHONU a těší se vás na startu 05.- 06.09.2020! Aktuální informace najdete přímo na webu ŠLM.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker