Hranice se zapojí do jubilejního ročníku výzvy Do práce na kole

Město Hranice se již pošesté zapojí do projektu s názvem „Do práce na kole“. Cílem této výzvy, kterou spolek AutoMat pořádá už po desáté je vyměnit alespoň na měsíc auto za kolo nebo chůzi, a prospět tak životnímu prostředí i vlastnímu tělu.

Loňské vyhlašování vítězů. Zdroj foto: město Hranice

Odměnou za pravidelné ježdění na kole, běhání či chůzi Vám bude lepší fyzička, ušetříte peníze i životní prostředí a čas, kterého nemáme nazbyt. Stačí jen vytvořit tým o 2-5 lidech a během května pak co nejčastěji jezdit do práce „na vlastní pohon“.

Přidejte se k loňským 168 účastníkům a vyhrajte krásné ceny. I v tomto roce se v průběhu května můžete těšit na akce jako je třeba „kafe na triko“ nebo „servis kola na triko“.

V ceně účastnického poplatku obdržíte tričko s logem z kvalitní biobavlny. Výše účastnického poplatku je při registraci do 31. března 290 korun, při registraci od 1. do 15. dubna je 360 korun a last minute účastnický poplatek od 16. do 30. dubna je 420 korun. Letošní novinkou je tzv. BENEFIČNÍ STARTOVNÉ, kdy v každé vlně registrace lze koupit toto startovné, které podpoří aktivity AutoMatu. 

Slavnostní vyhlášení vítězů plánuje Hranická rozvojová agentura, která akci na Hranicku zaštiťuje, opět na akci „Pokoř své Hranice“, která proběhne v červnu 2020 v parku Sady Čs. legií a na řece Bečvě.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker